Acer Aspire Ethos AS5951G

AcerAcer Aspire Ethos je moćan laptop računar sa mnogo multimedijalnih mogućnosti. Ovaj Laptop poseduje ekran od 15,6" sa Full HD rezolucijom koja pruža pravo zadovoljstvo za gledanje filmova. Acer Aspire Ethos ima Intel core i7 procesor koji je danas u vrhu Intelove iCore generacije procesora, tako da će ovaj procesor obavljati sve što možete da zamislite na računaru. Sa ovim laptopom dobićete mnogo funkcija, brzinu, kvalitet i odlične performanse memorije kao i baterije.

 

 

Jedna od veoma dobrih karakteristika je ekran ovog notebook računara koji po dijagonali ima 15,6", a uz to je HD LED i ima rezoluciju od 1920x1080 piksela. Na ovom ekranu sve slike, filmovi, igrice su jasne, imaju oštrinu i dobar kontrast. Ovaj laptop je težak oko 3,3kg.

Kao što smo već napomenuli Acer Aspire Ethos ima Intel core i7'2630QM procesor čiji je radni takt 2GHz + Turbo Boost do 2,9GHz. Ovaj notebook računar ima nVidia GeForce GT 555M grafičku karticu koja će obavljati sve operacije od igranja igara do gledanja HD filmova.

acer

Ovaj laptop ima mnogo multimedijalnih funkcija kao što je web kamera, ugrađen mikrofon, dva zvučnika sa Dolby Home Theater Audio Enhancement. Kada je u pitanju povezivanje sa drugim uređajima kao i povezivanje na internet tu su i WiFi, Bluetooth i Ethernet, a uz to dolazi i čitač kartica. Takođe, ovde je dostupno mnogo portova kao što je USB 2.0 i HDMI. Operativna memorija kod ovog laptopa je 6GB DDR3 i jedna je od većih kod današnjih laptop računara, a pored operativne tu je i stalna memorija koju čini hard disk od 750GB. Vek trajanja baterije je oko 7 sati na jednom punjenju što je adekvatna količina baterije.

 

Namena

Multimedija, Poslovni, Gaming

Procesor

Intel Core i7-2630QM

RAM

6GB DDR3

Hard Disk

750GB

Baterija

Li-ion do 7h

Grafika

nVidia GeForce GT 555M - 2GB

Povezivanje

Wireless, Bluetooth, Ethernet

Ekran

HD LED 15.6"

Web Kamera

Da

Mikrofon

Da

Memorijske kartice

MMCplus, xD-Picture Card, Secure Digital (SD) Card, MultiMediaCard (MMC), Memory Stick PRO, Memory Stick

Ostalo

HDMI

acer

Acer Aspire Ethos AS5951G-9694 je moćan laptop računar sa neverovatno dobrim ekranom koji ima HD rezoluciju dok ga pokreće Intel Core i7 procesor pružajući besprekornu brzinu rada. Naravno sudeci po količini memorije teško da ćete imati problema jer tu je 6GB RAM-a i 750GB hard disk. Ovaj laptop računar je idealan za multimedijalne korisnike, ali će naravno besprekorno obavljati zadatke poslovnih korisnika pa čak i gamera.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

U kog proizvođača laptop računara imate najviše poverenja?

Acer - 5.7%
Apple - 11.4%
Asus - 14.3%
Dell - 5.7%
Fujitsu - 0%
HP - 22.9%
Lenovo - 17.1%
Samsung - 5.7%
Sony - 2.9%
Toshiba - 14.3%

Ukupno glasova: 35