Motorola Droid X2

Motorola Droid x2Motorola Droid X2 je još jedan kvaliteta i lepo dizajniran Android telefon. Prva dobra stvar koja se može zapaziti kod ovog telefona je dobar ekran koji je lako čitljiv na sunčevoj svetlosti, kamera od 8 megapiksela, i solidna memorija od 8GB. Druga stvar je jednostavan i moćan dizajn tako da na prvi pogled ovaj telefon izgleda veoma moćno i elegantno.

 

 

 

Motorola Droid X2 ima ekran veličine 4,3“ i rezolucije 540x960 piksela što će zadovoljiti sve potrebe bilo kog smartphone korisnika. Kamera je takođe zadovoljavajuća i iznosi 8 Megapiksela s’tim što poseduje HD video zapis. Na ovom telefonu se nalaze 4 tastera koji su predvidjeni za brz pristup nekim funkcijama. Ovi tasteri su „Menu“, „Home“, „Back“ i „Search“. Ono što je zamerka ovom telefonu jeste njegova debljina koja je u poređenju sa drugim smartphone uređajima malo veća.

Motorola Droid X2Motorola Droid X2

Motorola Droid X2 ima dual core procesor koji radi na 1GHz što će zadovoljiti potrebe većine aplikacija kaoi glatko kretanje kroz meni. Ovaj telefon ima i HDMI izlaz u punoj HD rezoluciji - 1080p. Baterija u „Stnad by“ režimu drži do 220 sati dok je vreme razgovora 480 minuta. Memorija ovog telefona je dovoljna za svakog prosečnog korisnika koji na svom telefonu želi da drži fotografije, muziku ili video zapise, a ona je veličine 8GB sa mogućim proširenjem microSD karticom do 32GB. Kada je u pitanju povezivanje sa drugim uređajima, Motorola Droid X2 će sigurno zadovoljiti Vaše potrebe jer tu je Bluetooth, Wireless, USB 2.0 i HDMI.

Platforma

Android

Displej

4,3"

Boja

Crna

Baterija

1540 mAh, Li-ion

Kamera

8MP

Interna Memorija

8GB

Memorijska Kartica

microSD do 32GB

Procesor

1GHz – dual core

GPS

GPS /aGPS

Konekcija

Bluetooth, WiFi, HDMI, USB

Težina

155g

Ostalo

eCompass, 3.5mm audio priključak

Motorola Droid x2

Motorola Droid X2 je fantastičan telefon za nove manje zahtevne korisnike pametnih telefona. Iako baš i ne izgleda pretarano dobro što se tiče njegove specifikacije on će uglavnom odraditi posao novih korisnika ovih uređaja. Naravno ovaj telefon ima i mnoge dobre osobine koje se mogu porediti sa najboljim pametnim telefonima kao što je njegov dobar i veliki ekran, kamera od 8MP i dovoljno memorije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185