HTC Droid Incredible 2

HTC Droid Incredible 2Verizon je HTC Droid Incredible predstavio 2010. Godine i to je bio veliki uspeh. Sada je Verizon objavio drugu verziju ovog telefona pod imenom HTC Droid Incredible 2. Iako telefon nije nešto mnogo izmenjen, on ima neke nadogradnje uključujući dizajn, kameru i neke multimedijalne karakteristike.

 

 

 

 

Najviše je promenjen dizajn kućišta ovog telefona. Prethodna verzija ovog telefona bila je glomazna i plastika je nešto nižeg kvaliteta. Sada HTC Droid Incredible 2 poseduje kućište izrađeno od aluminijuma što je dobilo pozitivne komentare od korisnika koji kažu da je telefon izgleda elegantnije i da se u rukama oseća njegova čvrstina. HTC Droid Incredible 2 ima ekran od 4“ sa rezolucijom od 800x480 piksela što je dobra nadogradnja u odnosu na prethodnu verziju ekrana koji je bio veličine 3.7“.

HTC Droid Incredible 2HTC Droid Incredible 2 - back side

Još jedna nova karakteristika na ovom telefonu je SRS WOWHD surround zvuk za muziku i video. HTC Droid Incredible 2 je jedan od prvih pametnih telefona koji je uveo ovu funkciju. Značajno poboljšanje kvaliteta zvuka primećeno je korišćenjem dobrih slušalica. Kamera na novom HTC Droid Incredible 2 predstavlja jedno od najvećih poboljšanja na ovom telefonu. Kamera na HTC Droid Incredible 2 sada ima 8 Megapiksela što je jedna od najboljih kamera koja se danas može naći na ovakvim uređajima. Ovaj telefon poseduje i prednju kameru koja služi za obavljanje video razgovora i ona ima 1.3 MP.

Jedna od mana ovog telefona jeste to što ne poseduje 4G, koristi 1GHz Qualcomm MSM8655 Snapdragon procesor što ga čini malo sporijim od konkurentnih smartphone uređaja koji imaju procesore sa dva jezgra.

Platforma

Android 2.2 + HTC Sense

Displej

4"

Boja

Crna

Baterija

1450 mAh, Li-ion

Kamera

8MP – autofocus / Dual flash

Prednja kamera

1.3 MP

Interna Memorija

16GB SD Preinstalled

Memorijska Kartica

microSD do 16GB

Procesor

Qualcomm MSM8655, 1 GHz Snapdragon

GPS

GPS /aGPS

Konekcija

Bluetooth 2.0, WiFi 802.11 b/g/n

Težina

133g

Ostalo

SRS Surround sound, Compass sensor, G-Sensor, Proximity sensor,

 Light sensor, 3.5mm audio jack, Micro USB, FM radio, TI audio DSP

HTC_Droid_Incredible_2 back

HTC Droid Incredible 2 ima neke stvarno dobre nadogradnje u odnosu na prvobitnu verziju. Jedini realni nedostatci HTC Droid Incredible 2 su procesor i činjenica da ne možete pristupiti 4G mreži. Međutim HTC Droid Incredible 2 je i dalje jedan odličan telefon za većinu korisnika.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185