Xperia PLAY

Xperia PlayXperia PLAY je potpuno funkcionalan smartphone i istovremeno prava prenosiva igračka konzola. Ovaj pametni telefon će se sigurno dopasti svim korisnicima koji vole i uživaju u igranju igara. Xperia PLAY predstavlja jednu dobro integrisanu konzolu za igre u jedan smartphone koji možete nositi bili gde sa sobom i naravno igrati omiljene igre.

 

 

Xperia Play poseduje „slide-out“ kontrolnu tablu po uzoru na PlayStation kontroler. Tu su standardna 4 tastera za 4 smera, krug, trougao, kvadrat i x dugme. Jedina razlika kod ovog „slide-out“ game kontrolera jesu dve kružne kontrole osetljive na dodir, koje inače zamenjuju dzojstik.

Xperia Play

Xperia PLAY uz kupljeni nov telefon isporučuje nekoliko igara kao što su "Bruce Lee: Dragon Warrior", "Star Battalion", "Madden NFL 11", "Crash Bandicoot" i druge. Naravno možete preuzeti još mnogo igara sa Verizon Wireless V CAST Apps Store i naravno pošto je to Android telefon, i sa Android marketa. Sve igre izgledaju odlčno na ekranu Xperie play koji je 4“ (inča). Xperia Play jeste elegantan ali i veoma debeo telefon. Njegova debljina iznosi 1.6cm, a težina je oko 175g. Ali naravno ove dimenzije nisu toliko strašne, telefon jednostavno staje u dzep ili bilo koju torbu. Glavni nedostatak kod ovog telefona jesu neke funkcije na koje su moderni korisnici već navikli da koriste kod drugih modela smartphone uređaja kao što je na primer 3 ili 4G. Ovaj telefon koristi Snapdragon procesor koji radi na 1GHz i ima samo jedno jezgro što će ubrzo postati mana jer sve novije serije telefona izlaze sa procesorima koji poseduju 2 jezgra što smartphone uređaje čini mnogo bržim i moćnijim. Očekivali smo od ovakvog telefona da bude veliki multimedijalni centar, ali kamera kod ovog telefona ima sasvim prosečan učinak. Kamera nema mogućnost snimanja u HD rezoluciji, a prednja kamera je VGA. Postoje i neke značajne pozitivne karakteristike kod ovog telefona, a to je najnoviji Android 2.3 operativni sistem. I kao što ste već mogli da predvidite Sony Ericsson Xperia Play ima Bluetooth, WiFi, mnoštvo aplikacija za Facebook, Twitter, YouTube itd.

Platforma

Android 2,3

Displej

4"

Boja

Crna

Baterija

1500 mAh, Li-ion

Kamera

5MP

Interna Memorija

8GB

Memorijska Kartica

microSD do 32GB

Procesor

Qualcomm Snapdragon II 1GHz CPU

Standby

405h

Konekcija

Bluetooth, WiFi

Težina

175g

Ostalo

Skype, Backup Assistant, My Verizon, V Cast App Store, Amazon Kindle eReader, Visual Voice Mail, VZ Navigator, Google Maps 5.0 with Navigation, Latitude, Google Talk; Gmail; YouTube™, Google Calendar, Google Search

Xperia Play

Cena: 270 €

Xperia PLAY je smartphone koji što se igara tiče pomera sve granice. PlayStation kontroler učiniće igračima pravi osećaj pri igranju igara tako da je ovaj telefon najbolji kada su u pitanju igre. Ako želite zabavne igre u svom dzepu i puni doživljaj igranja na maloj konzoli onda je Xperia PLAY za Vas.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185