Samsung Droid Charge

Samsung Droid ChargeSamsung Droid Charge je telefon koji radi sa Android 2.2 operativnim sistemom i ima 32GB memorije sa memorijskom karticom. Ovaj telefon koristi 4G mrežu i dolazi sa procesorom koji radi na 1GHz, a njegova baterija omogućava 11 sati razgovora. Veličina ovog telefona je prosečna tj. Slična kao kod ostalih pametnih telefona. Ekran je dijagonale 4.3“ i ima rezoluciju od 800x480 piksela.

 

 

Displej ovog telefona koristi AMOLED Plus tehnologiju tako da ekran ima više „sub-piksela“ što znači da je slika oštrija, tanji displej i bolji pregled ekrana na jakom svetlu.

Samsung_Droid_ChargeSamsung_Droid_Charge

Ovaj telefon pruža do 11 sati razgovora sa svojom litijum jonskom baterijom od 1600mAh. Međutim dužina standby vremena koje ova baterija pruža i nije baš toliko dobro, tačnije u stanju pripravnosti ovaj telefon će izdržati do 280 sati. Sa Samsung Droid Charge telefonom možete da pristupite 4G mreži što stavlja ovaj telefon u rang sa najmodernijim  pametnim telefonima. Ovaj telefon dolazi sa 512MB ugrađene memorije koja se može proširiti do 32GB sa microSD memorijskom karticom. Iako je procesor kod ovog telefona radi na 1GHz sa samo jednim jezgrom, ovaj telefon će svakako brzo i precizno obavljati sve zadatke. Ovaj telefon ima i mogućnosti povezivanja na bežičnu mrežu (Wireless Access Point) pomoću WiFi tehnologije. Sa prednje strane ovog telefona nalazi se kamera od 1.3MP namenjena za video razgovore, dok je na zadnjoj strani telefona ugrađena kamera od 8MP što je veoma zadovoljavajuće za svakog korisnika. Osim toga, ovaj telefon ima neke tastere za brzo obavljanje funkcija kao što su taster za menu, back, home i search. Sa desne strane telefona nalazi se taster za uključivanje i HDMI port. USB port se takođe nalazi na ovom telefonu tako da ćete moći da prebacujete podatke i sadržaje sa računara na telefon. Samsung Droid Charge poseduje Bluetooth i GPS tehnologiju.

 

Platforma

Android 2.2

Displej

4.3" 480x800

Boja

Crno-siva

Baterija

1600 mAh, Li-ion

Kamera

8MP

Prednja kamera

1.3 MP

Interna Memorija

512MB

Memorijska Kartica

microSD do 32GB

Procesor

1GHz

GPS

Ima

Konekcija

Bluetooth 2.0, WiFi 802.11 b/g/n

Težina

140g

Ostalo

Shot Modes: Action, Add me, Beauty, Cartoon, Continuous, Panorama, Single, Smile Shot; Auto Focus; Editing Modes; Camcorder; DivX®; HD Recording 720p; HD Playback 720p; TV out HDMI portout; Online Image Uploading

Samsung Droid Charge je telefon koji će pružiti sve potrebne funkcije za svakog korisnika modernih pametnih telefona. Dobre karakteristike ovog telefona su kamera od 8MP, memorija proširiva do 32GB, Android operativni sistem, dugo trajanje baterije kao i AMOLED displej od 4.3“.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185