Motorola Droid Bionic

Motorola_Droid_BionicMotorola Droid Bionic je telefon koji  dolazi sa 16GB ugrađene memorije i procesorom koji radi na 1GHz. Ovaj telefon koristi Android operativni sistem koji pruža mnoštvo aplikacija kao što su Gmail, Google Maps, Wikipedia i sl. Ovaj telefon poseduje bluetooth tehnologiju i Motoprint koji omogućava štampanje slika i teksta bežično. Motorola Droid Bionic ima ekran od 4.3“ i neverovatnu rezoluciju od 960x540 piksela.

 

 

 

 

Debljina ovog telefona je 1cm dok je dužina 12,7cm i širina 6,6cm. Ovaj telefon ima Li-ion bateriju koja će pružiti oko 10 sati korišćenja i 200 sati na standby-u. Motorola Droid Bionic kao što smo već rekli dolazi sa 16GB memorije koja se može povećati na maksimalnih 32GB kupovinom microSD kartice. Ovaj telefon radi na Android 2.3 platformi sa procesorom koji ima 2 jezgra i radi na 1GHz.

        Motorola Droid BionicMotorola_Droid_Bionic

Motorola Droid Bionic radi na 4G mreži jer poseduje 4G tehnologiju što je veliki plus kod ovog telefona. Ovaj telefon je opremljen i GPS sistemom za navigaciju koja će Vam omogućiti jednostavna upustva prilikom putovanja.  Droid Bionic dolazi sa dve kamere od kojih je jedna 1.3 megapiksela i nalazi se sa prednje strane, dok je druga glavna kamera pozadi 8MP što je sasvim zadovoljavajuće.  Droid Bionic ima mogućnost streamovanja fajlova sa računara što je dobra stvar za poslovne ljude koji su stalno u pokretu jer će sa ovom funkcijom moći lako da pristupe fajlovima koji se nalaze na računaru kod kuće.

Platforma

Android 2.3

Memorija

16GB

Procesor

1 GHz dual core

Kamera

8MP

Ekran

4.3“

Prednja kamera

1.3MP

Komunikacije

Stereo BluetoothVersion 2.1 + EDR, WiFi, 4G, PC Sync, USB, GPS, aGPS, sGPS

Baterija

1735 mAh Li Ion

Ostalo

3,5mm audio

Motorola_Droid_Bionic

Motorola Droid Bionic je moderan pametni telefon sa mnogo funkcija koje obavlja besprekorno uz svoj procesor sa dva jezgra i Android 2.3 operativni sistem. Ovaj telefon ima sve multimedijalne mogućnosti kao i sve funkcije za poslovne korisnike. U svakom slučaju retko ko danas nebi bio zadovoljan ovakim telefonom. Cena ovog telefona je oko 350$.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185