Najbolji antivirus

Najbolji antivirusAko ste u potrazi za jakim anti virus programom koji je ujedno i lagan za korišćenje onda je Bitdefender Antivirus Plus pravi izbor za Vas! Ovaj antivirus nudi jaku bezbednost, jednostavno upravljanje svim opcijama putem dobro dizajniranog korisničkog interfejsa, efikasno korišćenje resursa kojim Vaš računar raspolaže i veoma primamljivu cenu u odnosu na ostale anti virusne softverske pakete. Bitdefender Antivirus Plus je definitivno najbolji antivirus koji se danas može naći među softverskim rešenjima za zaštitu sistema. Ovaj softverski paket nudi veoma jaku zaštitu i performanse koje bi svaki napredni korisnik računara želeo da ima. Ovaj antivirus će Vam ponuditi rešenje da on sam podesi sva podrazumevana podešavanja koja su najbolja za Vaš računar, ali ako ste iskusniji korisnik možete sve ručno podesiti po Vašoj želji do najsitnijih detalja.

 

 

Ovaj antivirus pruža ekstremnu zaštitu, mir i bezbednost dok ste na internetu, a da pritom ne zahteva nikakve posebne performanse računara i naravno skoro da ga nikako ne opterećuje. Zato je Bitdefender Antivirus Plus najbolji antivirus koji je se kao takav pokazao u 2012. Godini, a nadamo se da će i dalje ostati najbolji u novoj verziji za 2013. Godinu pod nazivom Bitdefender Antivirus Plus 2013.

Instalacija je veoma brza i dolazi sa upustvom „korak po korak“ tako da nećete imati nikakvih problema prilikom instalacije, sve ide brzo, lako i krajnje jednostavno. Proces instalacije uključuje i skeniranje sistema i ne zahteva restartovanje računara. Dizajn korisničkog interfejsa je elegantan i dosta lak za korišćenje. Ovde postoji opcija pod imenom „Autopilot“ koja će omogućiti da program sam upravlja svom zaštitom bez postavljanja dodatnih pitanja korisniku, što znači da neće biti upozorenja, iskakanja prozora i dosadnih poruka. Ako odlučite ipak da ručno podesite neke stavke, Autopilot se isključuje.

Bitdefender Antivirus Plus 2013 je efikasan u uklanjanju, neutralisanju i blokiranju raznih pretnji, brzo i efikasno sprečava svaku vrstu infekcije Vašeg računara. Treća lica koja su testirala ovaj softver kao i najveći kritičari tvrde da je Bitdefender Antivirus Plus 2013 najbolji antivirus. Uzmimo samo to da osigurava bezbednost bez žrtvovanja brzine računara, to je ogromna prednost ovog antivirusa zato što tako malo zahteva sistemske resurse, a pritom odlično brzo radi i štiti računar, to su sve neke stvari koje ovaj antivirus čine trenutno najboljim antivirusom.

Bitdefender_Antivirus_Plus_2013_00 Bitdefender_Antivirus_Plus_2013_01

Ovaj antivirus ima stvarno mnogo odličnih karakteristika. Ovaj antivirus će zaštititi sve Vaše podatke prilikom online kupovine i korišćenja kreditnih kartica. U autopilot modu on sam razmišlja o tome šta treba preduzeti na osnovu Vaših akcija na računaru. BitDefender je u svakom trenutku svestan kada se ubaci USB Flash memorija i odma je skenira za postojeće pretnje pre nego što sistem bilo šta pokrene sa njega, a to naravno obavlja brzo i efikasno tako da uopšte ne primetite nikakve zastoje i nemate šta da čekate, ovaj posao se obavlja u sekundi. Ovaj antivirus štiti od svih mogućih pretnji i prevara sa interneta kao što su sve vrste virusa, botova, spyware ili phishing prevara. Ovaj antivirus skenira sav dolazni saobraćaj pre nego što stigne do Vas, a to podrazumeva skeniranje svih WEB stranica, e-mailova i „Instant Message“ poruka.

Bitdefender_Antivirus_Plus_2013_03 Bitdefender_Antivirus_Plus_2013_04

Active virus control je funkcija koja detektuje i uništava nevidljive pretnje upotrebnom proaktivne zaštite koja prati sve aktivnosti svih aplikacija i procesa. Ova funkcija drži na oku datoteke sumnjivog ponašanja i za svaki slučaj čeka na znak koji zahteva reakciju anti virusa. Bitdefender takođe prati podešavanja privatnosti na socijalnim mrežama i blokira preteće veze ka zaraženim sajtovima. Anti-Fraud filter detektuje lažne sajtove i blokira ih, kao što su prevare za banke, poslove itd. Kada se neizbežni virusi ukopšaju duboko u sistem, možete odabrati režim za spašavanje koji prebacuje okruženje u režim za čišćenje i restauraciju.

Poseban alat koji je vredan pomene jeste bezbedan igrački režim – „Secure Game Mode“. Ukoliko igrate neku igru u full screen-u ovaj režim isključuje bilo kakve prekide tako da Vas antivirus nikada neće ometati tokom igre. Slična opcija postoji i za laptop računare koja štedi resurse što doprinosi štednji baterije kada je laptop isključen sa punjača. Bitdefender obavlja svakodnevno ažuriranje baze virusa tako da je uvek obavešten o novim pretnjama sa interneta.

bitdefender-antivirus-plus-2013-main-window

Ukoliko se odlučite da kupite ovaj softver imaćete podršku na raspolaganju 24h putem telefona, e-maila ili skypa. Takođe integrisana je pomoć koja može da se pretražuje je itekako dobra i pomoćiće Vam da pronađete relevantne informacije koje Vas zanimaju u vezi sa ovim softverskim paketom.

Sve dodatne informacije o najboljem antivirusu „Bitdefender Antivirus Plus 2013“ možete pronaći na adresi: http://www.bitdefender.com/solutions/antivirus.html

Ovaj antivirusni softver pobeđuje sve pretnje poput virusa, crva, trojanaca i drugih zlonamernih prevara. Štiti Vas od opasnosti na društvenim mrežama, opasnih e-mailova i zlonamernih web sajtova. Nije nikakvo čudo što je ovaj antivirus najbolji od svih koji su trenutno u ponudi. Ovaj antivirus je najbolji po svemu i jednostavno ako ga izaberete nećete se pokajati. Bitdefender Antivirus Plus 2013 zauzima prva mesta na svim listama za najbolji antivirus.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167