Panda Antivirus Pro 2013

Panda_Antivirus_Pro_2013Panda Antivirus Pro je uvek rangiran među najboljim softverskim paketima namenjenim zaštiti računara od virusa i sličnih pretnji. Panda je inače uvek dobro rangiran kada je u pitanju čista antispyware zaštita. Panda Antivirus Pro ima elegantan i intuitivan interfejs sa sveobuhvatnim podrazumevanim podešavanjima i bogatim bezbednosnim karakteristikama i ono što je najvažnije, ovaj antivirus efikasno čuva Vaš računar od spyware, virusa, rootkits i sl. Uz Vašu dozvolu Panda anonimno prikuplja podatke o problemima sa virusima sa kojima se susreće Vaš računa, zatim te podatke šalje u glavnu bazu koja može poslužiti za unapređenje samog softvera i naredne verzije baze virusa.

 

Panda ima opciju za oporavak sistema oštećenog virusima i to efikasno obavlja kada su u pitanju teško zaraženi računari. Panda Antivirus Pro 2013 dolazi sa malom instalacijom i ima neverovatno malu potrebu za korišćenjem memorije, tačnije on prilikom mirovanja koristi samo 1.89MB RAM. Panda najviše memorije koristi kada je pokrenuto skeniranje sistema i to negde oko 34.95MB RAM-a. Pored malog zauzimanja memorije Panda Antivirus Pro 2013 je veoma brz i ne opterećuje sistem u bilo kom slučaju. Panda ima integrisani Firewall koji će blokirati potencijalne pretnje za krađu informacija. Panda ima i funkcije za zaštitu od phishing prevara.

Panda_Antivirus_Pro_2013 Panda_Antivirus_Pro_2013

Panda vrši automatsko ažuriranje baze podataka o najnovijim virusima tako da omogućava stalnu zaštitu. Za napredne korisnike antispyware softver omogućava pristup naprednim opcijama. Ove opcije omogućavaju prilagođavanje nivoa bezbednosti kao i izveštaje o potencijalnim problemima sa zlonamernim programima. Panda Antivirus Pro 2013 nema baš neku velikodušnu podršku što je jedna od mana. Panda ima samo direktnu tehničku podršku putem e-maila kao i „live chat“ opciju.

Panda_Antivirus_Pro_2013 Panda_Antivirus_Pro_2013

Ono što na kraju možemo da zaključimo jeste da Panda Antivirus Pro 2013 pruža odličnu „antispyware“ zaštitu. Njegova „cloud-based“ detekcija zajedno sa integrisanim firewall-om pruža sveobuhvatnu zaštitu od svih zlonamernih programa. Iako bismo voleli da vidimo više opcija za podršku, sve što Panda Antivirus Pro 2013 pruža biće sasvim dovoljno.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167