Advanced System Optimizer

Advanced System OptimizerAdvanced System Optimizer je danas jedan od najboljih softverskih rešenja kada je u pitanju održavanje i poboljšanje performansi računara koji koriste Windows operativni sistem. Ovaj program popravlja greške koje se pojavljuju u registru prilikom svakodnevnog korišćenja sistema računara, ali ne samo to, ovaj program takođe štiti i vašu privatnost i optimizuje sistemske procese koji stvaraju zastoje u radu sistema. Ovaj program ima jednostavan interfejs sa dosta mogućnosti, a pritom je praktičan, razumljiv i funkcionalan. Ako Vaš računar ima problema u radu koje sami ne možete da rešite, onda je Advanced System Optimizer pravo rešenje za Vas!Ovaj softver dolazi sa mnogo alata koji služe za dijagnozu problema i održavanje dobrih performansi računara. Sa ovim programom dolazi i funkcija „Smart PC Care“ koja će Vam omogućiti lako upravljanje operacijama za sređivanje sistema kao što je defragmentovanje podataka na hard disku, popravljanje registra, uklanjanje špijunskog softvera, oporavak oštećenog sistema od strane virusa i još mnogo toga.


files/pictures/software/advanced_system_optimizer/2879-advanced-system-optimizer_02.jpg

Advanced System Optimizer ima funkciju pod imenom „Registry Cleaner“. Ova funkcija skenira 14 kategorija registarskih ključeva kako bi se našla moguća greška u samom registru. Ova funkcija eliminiše greške u registru što pozitivno utiče na rad operativnog sistema.
Osim čišćenja i popravke registra tu je i funkcija „Disk Cleaner & Optimizers“ koja služi za popravku grešaka na diskovima kao i njihovu fragmentaciju. Ova funkcija traži i čisti privremene fajlove koji su generisani u zabačenim folderima. Takođe ova funkcija ima mogućnost skeniranja grešaka na hard diskovima. Ta dodatna opcija može se pokretati pri svakom pokretanju sistema i pretražiti moguće greške na hard disku. Teže greške na hard diskovima mogu biti potencijalna pretnja za potpuni gubitak podataka sa hard diska.

Advanced System Optimizer osigurava sistem od potencijalnih pretnji sa interneta i drugih izvora virusa. On pomoću „System protector“ funkcije detektuje Spyware, a takođe vrši blokadu instalacija nepoželjnog softvera bez Vaše dozvole kao što su razni „Toolbar“ dodaci za WEB pretraživače. Ovaj program ima i funkciju za trajno brisanje podataka tako da ih je nemoguće bilo kad vratiti sa hard diska. Za još veću sigurnost tu je i funkcija za enkripciju podataka koja omogućava dodavanje lozinke na Vaše fajlove kako bi sprečila bilo koga da ih pregleda bez Vaše dozvole. Ako želite da vratite datoteku koju ste slučajno obrisali, uz pomoć ovog programa možete i to uraditi sa specijalnog „Undelete“ funkcijom koja se nalazi u „Backup & Recovery“ opcijama. Ova funkcija može da oporavi fajlove i foldere izbrisane sa jedne od particija hard diska. Takođe uz pomoć ove funkcije bićete u mogućnosti da vidite fajlove za koje ste mislili da su obrisani, a oni ipak još uvek postoje jer su brisani normalnim putem, dok ovaj program nudi permanentno brisanje svih tih fajlova. „Backup Manager“ i „System Files Backup“ funkcije omogućavaju pravljenje rezervnih kopija važnih podataka tako da ukoliko sistem izgubi Vaše podatke, bićete u mogućnosti da ih vratite ovom funkcijom ako ste prethodno napravili „backup“.


 

Isto kao što se svakodnevno pojavljuju greške u registru sistema, slične stvari se dešavaju i sa hard diskom. Ukoliko instalirate i brišete mnoge aplikacije preporučuje se fragmentacija hard diska. Funkcija „Disk Optimizer“ analizira i defragmentuje Vaš hard disk mnogo brže nego „Windows disk defragmenter“.


 

Ono što možemo da zaključimo na kraju jeste da je Advanced System Optimizer sveobuhvatan softver namenjen održavanju pravilnog rada sistema, a samim tim i održavanju performansi računara. Interfejs ovog programa je krajnje jednostvan, tako da će se svako snaći čak i ako prvi put koristi ovaj softver. Sa ogromnim skupom funkcija, perfektnim obavljanjem istih kao i jednostavnošću pri korišćenju Advanced System Optimizer je najbolji program za održavanje sistema koji se može naći na tržištu.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167