Replay Media Catcher 4

Replay Media Catcher 4Replay Media Catcher 4 je program za preuzimanje audio i video sadržaja sa interneta. Ovaj program je najbolji download softver za skidanje video sadržaja. Interfejs je organizovan i poseduje sveobuhvatne opcije za skidanje. Sa ovim programom bićete u mogućnosti da zakažete snimanje nekog sadržaja u određenim vremenskim intervalima u toku dana.

 Danas dosta video snimaka pre emitovanja glavnog sadržaja izbacuju relativno kratke reklame, ali ovaj problem ima rešenje sa Replay Media Catcher 4 koji ovakvu vrstu reklama eliminiše tako da dobijate samo glavni kvalitetan sadržaj koji ste zapravo želeli da snimite. Pored preuzimanja video sadržaja sa ovim programom možete skidati i audio sadržaje. Ovaj program omogućava i organizovanje fajlova po datumu, a tu je i galerija za pregled svih preuzetih sadržaja.

Replay_Media_Catcher_4
 

Replay Media Catcher Vam unutar programa predstavlja zanimljive audio i video sadržaje sa interneta kao što su prvih 5 najpopularnijih youtube snimaka, popularne vesti, reportaže i slično tome. Takođe tu je i opcija web pretraživača integrisana u ovom programu što omogućava da pretražujete stranice na kojima se nalaze određeni sadržaji koji Vas zanimaju. Dok preuzimate sadržaj sa interneta, program će svakako prikazivati napredak svih zadatih downloada. Takođe možete videti napredak konvertovanja fajlova u video formate koje media plejeri mogu da puste. Ako se odlučite da prekinete preuzimanje, moćićete to da uradite selektovanjem zadatog downloada i pritiskom na dugme stop.

Replay_Media_Catcher_4
 

Među alatima možete pronaći opcije za podešavanje koje Vam omogućavaju da prilagodite davanje imena preuzetim datotekama. Takođe možete podesiti i postavke za konverziju fajlova. Tu su i neke estetske funkcije kao što je sakrivanje ikonice kada se ona minimizira u taskbar tray ili omogućavanje zvučnih efekata po kojima ćete znati da je neki download završen i slično. U glavnim podešavanjima tu su opcije za brisanje istorije preuzimanja, a tu je i specijalna opcija za YouTube downloader i opcija za popravku FLV fajlova. Replay Media Catcher podržava pluginove tako da moćete dodati i nadograditi neke opcije iz drugih izvora ili kreirati svoje.

Replay_Media_Catcher


Replay Media Catcher podržava više od 15 formata koje možete koristiti za eksport fajlova. Tu su naravno najpopularniji video formati od kojih su neki poput MP4, AVI, WMV, MP3, WMA i MOV. Ovaj program ima i svoj media plejer koji će omogućiti reprodukciju video sadržaja koji trenutno skidate. Media player koji dolazi sa ovim programom ima jednostavan dizajn i osnovne funkcije.


Replay Media Catcher je odlična aplikacija za preuzimanje i konvertovanje fajlova. Ovaj program će perfektno, precizno i brzo obaviti sve zahteve a tu su i brojni mali dodaci koji ga čine još boljim za korišćenje. Pored sveka tu je i planer sa kojim možete planirati preuzimanje u određenim vremenskim intervalima što korisniku dodatno olakšava korišćenje. Sa svim ovim funkcijama i karakteristikama bićete sigurno zadovoljni ovim softverom.

Više informacija o ovom programu možete pronaći na http://applian.com/download-videos/

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167