System Mechanic Professional 10

System_Mechanic_Professional_10System Mechanic Professional 10 je program koji ima veoma dobar skup funkcija za održavanje sistema. Ovaj program ima specijalne funkcije za analizu koje mu pomažu da dođe do potencijalnih grešaka u sistemu koje treba rešiti. Takođe ovaj program ima i PC Health Gadget koji u realnom vremenu prikazuje status sistema. Neke od naprednih funkcija ovog programa mogu biti malo teže za razumevanje prosečnom korisniku pa se ovaj program smatra nešto komplikovanijim za korišćenje.

 „Startup Manager“ funkcija je nešto komplikovanija ya korišćenje ali će svakako obaviti svoj posao kako treba. Pomoću ove funkcije možete manipulisati programima koji se pokreću zajedno sa sistemom. Sa druge strane tu je proces menadžer funkcija koja je laka za razumevanje pomoćiće Vam u rešavanju problema sa procesima koji usporavaju i ometaju rad računara.

System_Mechanic_Professional


Ovaj program omogućava praćenje slobodnog prostora na hard disku kao i njegovo oslobađanje. Na raspolaganju je i opcija za poboljšanje Internet konekcije koja se zove IntelliStatus. Postoji historija svih Vaših podešavanja ovog programa tako da ćete biti u mogućnosti da se podsetite šta ste radili i vratite neke opcije ukoliko niste yadovoljni njima. Ovaj program ima i funkciju za automatsko popravljanje sistema koja će uraditi sve umesto Vas, to je alat koji sadrži sve u jednom i u ovom programu zove se TotalCare. Tu je i mogućnost upravljanja svim alatima koji PC Total Care uključuje nezavisno, a to su: PC Repair, PC Cleanup i PC Security.

System_Mechanic_Professional_10


Funkcije za zaštitu sistema koje System Mechanic poseduje mogu zaštititi računar od većeg broja virusa kojim se sistem može inficirati. Funkcija za bezbednosna podešavanja nalazi rupe u bezbednosti sistema i preduzima korake za sprečavanje. System Guard sprečava druge aplikacije da vrše ključne izmene na sistemu bez Vašeg odobrenja. Funkcije kao što su „PC Cleanup“ i „Junk File Finder“ omogućiće čišćenje sistema od bespotrebnih fajlova kao što su fajlovi koji se nalaze u temp folderima, a to su zaostali privremeni fajlovi web pretraživača i drugih programa. „Memory Mechanic“ funkcija je tu da oslobodi sistemsku memoriju koja je bespotrebno zauzeta od strane neoptimizovanih aplikacija i procesa. Ova funkcija daje zapanjujuće rezultate na testovima gde uspeva da oslobodi do 86% sistemske memorije.

System_Mechanic_Professional_10


Funkcija pod imenom „CRUDD Remover“ služi za otkrivanje aplikacija koje su u konfliktu ili su pak suvišne i nepotrebne. „EnergyBooster“ je tu da isključi sve aplikacije koje se ne koriste i nisu potrebne za normalan rad sistema, a pritom koriste resurse i usporavaju sistem. „Registry Compacter“ služi za popravku oštećenog registra od strane zlonamernih ili krajnje nepraktičnih i neoptimizovanih aplikacija. Tu je i Drive Accelerator koji služi za defragmentovanje i ubrzanje hard diska.

System_Mechanic_Professional_10
 

Sve opcije koje se nalaze u System Mechanic-u su lake i jednostavne ya korišćenje osim par opcija ya njegovo održavanje zbog kojih je ovaj softver malo komplikovaniji. Međutim, svaka sledeća funkcija ima detaljan opis i temeljno je objašnjena i laka za razumevanje širokom spektru korisnika. Pored toga tu je i detaljna grafika koja će vam pruziti informacije o tome kako svaka funkcija utiče na performanse sistema. System Mechanic je veoma efikasan softver za održavanje performansi računara. Sve osnovne funkcije za održavanje su jednostavne za korišćenje i njihova navigacija u interfejsu je praktična i laka. System Mechanic je moćna alatka koja se bavi brojnim problemima sa kojima se susreće Windows operativni sistem i naravno ovaj program ima rešenje za veliki deo problema. Više o System Mechanic možete pronaći na adresi: http://iolo.com/promo/welcome/smp/

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167