Home Designer Suite 2014

Home Designer Suite 2014Ovaj program će Vam pomoći da zamislite kako će Vaš budući dom ili projekat izgledati. Ovaj softver pruža alate za dizajn kuća kako eksterijera tako I enterijera. Program sadrži sve potrebne elemente za dizajn dnevnih boaravaka, spavaćih soba, kupatila I kuhinja. Home Designer Suite omogućava različite preglede kreiranog objekta kao što je 3D pregled ambijenta ili građevinski projekat. Home Designer Suite je savršen softver sa kojim ćete moći da dizajnirate kuću iz Vaših snova!

 Jedna od prednosti pri korišćenju ove aplikacije jeste veliki izbor funkcija i alata. Bićete u mogućnosti da kerirate dizajn sa izborom jednog od 1500 već gotovih podova za sprat. Takođe, možete kreirati i prilagoditi izgled i oblik sprata i naravno veoma brzo i lako dodati prozore i vrata na prethodno nacrtane zidove. Ali, ovaj program ne samo da kreira sprat i zidove, on takođe poseduje sve mogućnosti za kreiranje i uređivanje enterijera. Osim toga Home Designer Suite ima mogućnost uređivanja terasa i dvorišta.

Home_Designer_Suite_2014


Ovaj program je jedan od najboljih kada je u pitanju prikazivanje dizajna u 3D. Možete se kretati po kući ili gledati odozgo sve modele koje možete dizajnirati do detalja. Jedna od dobrih funkcija ovog programa je mogućnost proračuna vrednosti projekta. Funkcija za proračun potrebnih sredstava će otprilike izračunati neku približnu cenu celokupnog projekta u dolarima.

Home_Designer_Suite_2014


Home Designer Suite je jedan od najlakših aplikacija za dizajn kuće. Tu su "drag & drop" funkcije tako da je sve lako, jednostavno i brzo za rad. Kretanje kroz navigaciju aplikacije je praktično i jednostavno, ništa ne zahteva preterano vreme pri pronalaženju neke alatke ili modela. Sve glavne alatke što se tiču alata su u traci menija duž vrha prozora aplikacije, što ovaj program čini lakim i jednostavnim za korišćenje pri pronalaženju potrebnih alata. Svi alatai su jednostavni, pa čak i ako ste noviji korišćenju ovakvih aplikacija, bićete u mogućnosti da se veoma lako snađete i naviknete na interfejs programa.

Home_Designer_Suite_2014


Ovaj program prosto oduševljava svojom jednostavnošću pri korišćenju, a da pritom ima stvarno moćne funkcije. Impresivno je to što su svi alati za dizajn dostupni i veoma lako se nalaze kako bi proces projektovanja bio brz i neodoljiv. Postoji mogućnost automatskog generisanja krova, tako da korisnik ne mora da brine o tome kako će krov izgledati jer krov kod kuća zna da bude veoma komplikovan. Tu su i opcije za poboljšanje boje materijala i tekstura. Postoje mogućnosti kao što je na primer odabir boje parketa što doprinosi izgledu enterijera, jer su sve boje unutar sobe veoma bitne kako bi celokupna ideja došla do izražaja.

Home_Designer_Suite_2014


Home Designer Suite je fleksibilan i prilagodljiv softver za dizajn kuća i uopšteno uređivanje životnog prostora. Ovo je definitivno jedan od najboljih programa koje smo izabrali za Vas. Program ima široku upotrebu, praktičan je i lagan za korišćenje. Home Designer Suite 2014 je najbolji softver za kreiranje i dizajniranje kuća i životnog prostora i zato ga toplo preporučujemo. Više informacija o ovom programu možete pronaći na adresi http://store.hermanstreet.com/index.php?p=np&page_id=home-designer-suite-2014-download&ICID=pin-home%20designer%20suite%202012-010-10hds&ofm

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167