Home & Landscape Design Premium 17

punch-professional-home-design-suiteUz ovaj program možete dizajnirati enterijer i eksterijer svojg budućeg doma. Pored glavnog objekta tu su i mogućnosti kreiranja i dizajna dvorišta i terasa. Program uključuje veliki skup funkcija za dizajn kuća, a tekođe i pregled ambijenta u 3D sa kretanjem kroz prostor. Tu je i veliki broj alata za dizajn kao i ogromna biblioteka sa modelima i sličnim resursima za gradnju i uređivanje prostora.

 

 

Home & Landscape Design obezbeđuje veliki skup funkcija koje Vam omogućavaju da prilagodite dizajn bilo čega na svoj način i time dobijete unikatan dizajn. Možete kreirati sprat sa opcijom za automatsko kreiranje koja služi da automatski kreira plan sprata koji odaberete. Možete kreirati sobe željene veličine ili odabrati neke standardne veličine koje Vam program nudi. Posle kreiranja zidova i soba na red dolaze vrata i prozori koji se lako i jednostavno mogu ugraditi na prethodno postalvjene zidove.

Home_and_Landscape_Design_Premium_17


Uz pomoć funkcija za pregled ovog programa možete pregledati plan u 2D ili se kretari kroz prozor u 3D što je stvarno dobro urađeno kod ovog Home Design softvera. Postoje i opcije za simulacije osvetljenja enterijera i eksterijera tako da možete videti kako Vaš dom izgleda u bilo koje doba dana. Kretanje i pregledanje prostora u 3D je veoma dobro urađeno tako da daje pravi doživljaj. Home & Landscape Design pruža pregršt mogućnosti koje su od pomoći u rešavanju problema prilikom procesa projektovanja. Postoje tzv. "čarobnjaci" za kreiranje krova, prozora i vrata bez nekog napora sa Vaše strane. Sav taj skup funkcija tu je da pomogne i ubrza proces projektovanja, tako da čak i ako ste totalni početnik u ovome, neće Vam biti teško da izvedete bilo šta.

Home_and_Landscape_Design_Premium_17


Možete brzo i lako menjati boje zidova, a tu je i "QuickPalettes" funkcija koja služi za brzo i lako menjanje boja i određenih materijala. QuickPalettes funkcija je takođe u mogućnosti da sama prilagodi teksture i boje u prostoriji za koju to odabrete. Ovaj program dolazi sa ogromnom bibliotekom objekata i modela. Na raspolaganju je preko 2000 objekata koji se mogu primeniti prilikom dizajna enterijera i eksterijera. Biblioteka obuhvata širok spektar objekata kao što su nameštaj, kuhinje, kupatila, ograde za terasu i još mnogo toga. Pored biblioteke sa objektima tu je i posebna biblioteka namenjena za dizajn dvorišta koja obuhvata više od 1000 biljaka koje možete dodati u okolini kuće. Tu je i jedna zanimljiva opcija koja omogućava pregled biljaka u na primer narednih godinu dana rasta i razvoja.

Home_and_Landscape_Design_Premium_17


Ono što na kraju možemo da zakljucimo jeste da je Home & Landscape Design Premium 17 veoma moćan softver za kreiranje i dizajn životnog prostora. Bilo da ste profesionalni dizajner ili samo amater koji iz hobija voli da uređuje prostor na računaru kao i neko ko želi da uredi svoj budući dom, ovaj program će biti super odabir za Vas. Jedna od mana ovog programa jeste vreme potrebno da bi se neki od objekata i modela pronašao u njegovoj biblioteci. Više informacija o ovom programu možete naći na adresama:
1. http://www.punchsoftware.com/p-48-home-landscape-design-premium-v17.aspx
2. http://www.punchsoftware.com/

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167