F-Secure Anti-Virus 2013

F-Secure Anti-Virus 2013F-Secure Anti-Virus je jedan od najboljih softverskih rešenja kada je u pitanju zaštita računara. Ovaj softver se uvek nalazi u samom vrhu na top listama najboljih antivirusa. Sa naprednom tehnologijom zaštite i mnogobrojnih dodatnih integrisanih bezbednosnih funkcija, ovaj antivirus štiti računar od virusa, spyware-a, crva i trojanaca. Takođe poseduje i zaštitu od pretnji koje dolaze putem e-maila, kolačića u web pretraživačima i svih zlonamernih programa koji pokušavaju da se integrišu u sistem putem sistemskog registra.

Svi testovi kada je F-Secure Antivirus u pitanju, govore da je on jedan od najboljih antivirusa kada je reč o performansama. F-Secure je prilagođen svim vrstama korisnika i veoma ga je lako koristiti počevši od instalacije preko skeniranja sistema i naprednog podešavanja zaštite, sve je lako, jednostavno i na dohvat ruke.

F-Secure_Anti-Virus_2013

Prilikom instalacje F-Secure uklanja bilo kakav drugi antivirusni softver koji je prethodno instaliran što je neophodno da bi on radio kako treba. F-Secure je program za zaštitu koji je prilično svestan resursa sistema koje sasvim logično i racionalno troši bez gubljenja performansi i nivoa zaštite. Navigacija kroz interfejs ovog programa je veoma jednostavna i laka za korišćenje. Sa glavne instrument table se veoma brzo i jednostavno pristupa skeniranju, ažuriranju baze virusa i statistici. Ikonica koja se nalazi u taskbar trayu je veoma razumljiva i uvek ćete po njoj znati nivo vaše bezbednost i moguće probleme.

F-Secure_Anti-Virus_2013


F-Secure koristi specijalnu zaštitu mreže po imenu "DeepGuard 2.0" koja sakuplja nove pretnje u "oblaku" računara i po potrebi zahteva ažuriranje programa i baze virusa na celoj zajednici računara koji su u mreži i koriste ovaj softver. Postoji i mogućnost zakazivanja datuma i vremena kada će se obaviti kompletno skeniranje sistema. F-Secure Anti-Virus koristi proaktivnu zaštitu koja štiti sistem od najnovijih pretnji koje se trenutno pojave i nisu u bazi virusa. Svi fajlovi kojima pristupate ili su otvoreni na vašem računaru moraju biti automatski skenirani specijalnim funkcijama kako bi se utvrdilo šta ti fajlovi i procesi rade i da li su bezbedni za korišćenje.

F-Secure_Anti-Virus_2013


Postoji i opcija skeniranja određene fascikle posebno na zahtev korisnika, a to se obavlja veoma jednostavno desnim tasterom miša na određenu fasciklu koju želite da skenirate i zatim odabirom opcije za skeniranje pomoću F-Secure antivirusa. F-Secure Anti-Virus takođe skenira i fajlove koji su kompresovani kao i one koji su na spoljašnjim memorijama (eksterni hard disk, USB flash memorije itd.). Kada je u pitanju akcija koja se izvršava nad zaraženim datotekama postoje 2 mogućnosti, a to je da se datoteke smeštaju u karantin ili da se automatski potpuno brišu sa sistema.

F-Secure_Anti-Virus_2013


Na kraju ono što se može zaključiti jeste da je F-Secure Anti-Virus uvek bio i ostao jedan od vrhunskih softverskih rešenja za zaštitu Windows Operativnog Sistema. F-Secure pruža sve potrebne vrste i slojeve zaštite i pritom mu je cena sasvim solidna za verziju Anti-Virusa. Više o F-Secure Anti-Virusu možete naći na adresi http://www.f-secure.com/en/web/home_us/anti-virus

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167