ESET Smart Security

Eset Smart SecurityESET Smart Security je jedan od boljih antivirusa možda ne toliko poznat kao BitDefender, Kaspersky ili Norton ali oni koji znaju za njega znaju i to da on ima veoma dobre performanse. ESET Smart Security nastavlja da impresionira svoje kupce ali i kritičare sa svojom proaktivnom detekcijom, integrisanim antispam zaštitama kao i naprednim sistemom dijagnostike i oporavka.

 

Od svog osnivanja 1992, ESET je bio pozicioniran kao svetski provajder „Internet Security“ softvera. Najznačajnije je to da se ovaj antivirus skoro nikako ne odražava na performanse sistema jer koristi minimum resursa za svoj rad. Treba napomenuti da ESET koristi svoju tehnologiju koja uključuje korišćenje asamblera kako bi unapredio procese skeniranja.

Ako ste upravo kupili nov računar i tražite pouzdan paket internet zaštite ili ako ste umorni od programa koji trenutno koristite možda je najbolje da pređete na Eset Smart Security. Važno je napomenuti da ovaj softver možete probati pre nego što ga kupite, trial verzija traje 30 dana. 

Zvanični sajt na kom možete pronaći ovaj paket je http://www.eset.com/ .

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167