Diskeeper Pro

DiskeeperUz pomoć ovog programa možete da optimizujete performanse računara za maksimalnu brzinu i pouzdanost. Diskeeper sadrži I-FAAST® tehnologiju za optimizaciju fajlova koja prati i određuje fajlove koji se najčešće koriste, pa zatim u koordinaciji sa „Defragment“ opcijama strateški smešta fajlove tako da vreme pristupa bude što manje kako bi se fajlu brže pristupilo. Diskeeper 2011 Professional Edition automatski podiže performanse računara i eliminiše probleme fragmentacije pre nego što do njih stvarno dođe. Diskeeper ne „izvlači“ mnogo resursa sistema tako da Vas neće nešto znatno usporiti.

Novi efikasni režim koristi inteligenciju da odredi koje datoteke i fascikle kao i slobodan prostor može da defragmentuje. Ako ste umorni od čekanja za učitavanje datoteka I'FAAST je jedina tehnologija koja će pratiti i organizovati fajlove za brži pristup (čak do 80% brže).

Diskeeper

Šta je to fragmentacija ?

Fragmentacija je u suštiti mala količina podataka koja je rasturena po velikoj površini memorije hard diska, izazivajući usporavanje hard diska što dovodi do smanjenja performansi celog računara. Fragmentacija diska je prirodna pojava i konstantno akumulira svaki put kada koristite računar zato je potrebno uraditi defragmentaciju.

Ovaj softver možete nabaviti na adresi http://www.diskeeper.com/ .

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167