Motorola Xoom

Motorola XoomMotorola Xoom se rangira među vodećim kandidatima kada su u pitanju tablet računari. Ovaj tablet koristi Android 3.0 operativni sistem zajedno sa dobrim ekranom osetljivim na dodir, velikim izborom aplikacija, mogućnostima kao što su video chat i HD video zapis. Motorola Xoom ima sve što je potrebno jednom tablet računaru pogotovo ako volite Android operativni sistem.Motorola Xoom ima dve kamere od kojih je jedna napred od 2MP predviđena za video razgovore i jedna glavna (pozadi) od 5MP.

 

Glavna kamera od 5MP omogućava čak i snimanje u HD rezoluciji 720p. Baterija je odlična na ovom tabletu i pruža čak do 10 sati surfovanja internetom, igranja igara i korišćenja u druge svrhe. Tu je i bluetooth kao i wireless konekcija tako da imate sve što je potrebno za komunikaciju sa ostalim uređajima. Ovaj tablet ima mogućnost nadogradnje 4G funkcija, ali taj servis još uvek nije dostupan.

xoom

Postoji još mnogo korisnih funkcija na ovom tabletu kao što su GPS, muzički plejer i ugrađeni eReader. Kao i ostali Android uređaji i ovaj ima mogućnost pristupanja Android marketu tako da možete preuzeti i kupiti najnovije Android aplikacije. Ovaj tablet ima i usluge kao što su gmail, google mape i youtube.

Kada je u pitanju brzina ovaj tablet nema nikakvih problema jer on poseduje procesor sa dva jezgra koji radi na 1000MHz što znači da ćete bez problema moći da koristite sve aplikacije.

xoom

Motorola Xoom ima sasvim dovoljno memorije tako da možete na njemu držati gomilu Vaše omiljene muzike, filmova i fotografija. Tačnije Motorola Xoom ima 32GB memorije, ali je malo razočarenje to što ne postoje mogućnosti proširenja ove memorije kao i jeftinije verzije sa manje memorije za manje zahtevne korisnike. Kada su u pitanju priključci na ovom tabletu, on poseduje 3,5mm audio priključak za slušalice i USB 2.0. Ovaj tablet računar ima multi-touch 10.1" displej što ga čini idealnim za gledanje filmova ili TV emisija kao i za pretraživanje interneta. Rezolucija ekrana iznosi 800x1280 piksela i daje jasnu i oštru sliku.

xoom

Na kraju možemo da zaključimo da je Motorola Xoom sasvim dobar tablet računar sa kojim će većina korisnika tablet računara biti zadovoljna. Veliki ekran osetljiv na dodir, dve kamere od 2 i 5MP, brz procesor i Android operativni sistem cine ovaj tablet jednim od najboljih tablet računara koji se trenutno mogu naći na tržištu.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Koji operativni sistem koristi Vaš telefon ili tablet?

Android - 83.2%
iOS - 5.4%
Windows Mobile - 4.3%
Fabrički - 3.2%
Ne znam - 3.8%

Ukupno glasova: 185