Kako da isključite User Accounts Control (UAC) - Windows 7

UACU ovom tutorijalu biće opisano kako da isključite User Accounts Control poznatiji kao UAC na operativnom sistemu Windows 7. User Accounts Control ili ti kontrola korisničkih naloga može biti veoma dosadna stvar kada Vam neprestano za svaku akciju iskaču prozori sa upozorenjima da li zaista želite da izvršite željenu operaciju. Jeste da je bezbednost sistema na prvom mestu ali ipak Windows UAC je ponekad stvarno dosadan da biste poželeli da ga isključite ali ne znate kako, e pa u ovom tutorijalu ćemo Vam to i pokazati.

 

 

 

Prvo što treba da uradite jeste da kliknete na Start Menu i u Search ukucate "user accounts" kao na slici ispod:

uac start menu

Iz start menija odaberite prvu opciju a to je "User Accounts". Dobićete sledeci prozor:

UAC

U ovom prozoru odaberite zadnju opciju a to je "Change User Account Control Settings" i tada ćete dobiti prozor sa glavnim opcijama kontrole korisničkih naloga kao na slici ispod.

UAC

U ovom prozoru odabraćete kako će se User Account Control ponašati. Naša preporuka je da pomerite skalu na drugi stepen odozdo kao na slici što znači da čete samo ponekad biti obavešteni o mogućim promenama i opasnostima što je po meni sasvim dovoljno. Ako odaberete prvu opciju na skali odozdo nikada više nećete biti obaveštavani od strane Windows UAC-a. Kada odaberete neku od opcija kliknite na OK i time ste završili podešavanje kontrole korisničkih naloga.

Tutorial by: www.itextreme.org 

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167