Warhammer 40K: Space Marine

warhammer-40k-space-marineWarhammer 40K: Space Marine je akciona igra čija priča je smeštena u Warhammer 40000 univerzumu i prati jednog od pripadnika Space Marine frakcije, Ultramarine poglavlja, u pokušaju da sačuva jednu planetu od invazije orkova i neočekivanog upada snaga haosa.

Zbog specifičnosti Warhammer 40K univerzuma veći deo igre se svodi na borbe prsa u prsa dok su dalekodometna oružja stavljena u drugi plan, takođe proces regeneracije energije je nešto drugačij nego u drugim igrama istog tipa i postiže se upotrebom specijalnih poteza za uništavanje protivnika, tzv. egezkucija.

 

 

Pored sistema egzekucija tu je i fury sistem koji igraču daje mogućnost da uspori vreme pri nišanjenju ili da pojača snagu svih oružja za borbu prsa u prsa.

U naoružanje koje će Vam kroz igru biti na raspolaganju ubrajaju se skoro sva oružja poznata jednom pripadniku Space Marine frakcije, tako da ćete moći da uživate u zvuku heavy bolter-a dok redovi neprijateljskih snaga padaju pred Vama kao snoplje ili pak da uklanjate protivnike jednog po jednog lasgun snajperom.

warhammer-40k-space-marine1

warhammer-40k-space-marine2

Pored vernog naoružanja za prijatelje u ovoj video igri ćete imati i dva saputnika, takođe pripadnika Ultramarine poglavlja, i po nekada nekolicinu pripadnika Imperial Guard frakcije, koji će često, umesto da Vam pomažu, biti oni kojima treba pomoć.

Warhammer 40K: Space Marine koristi Phoenix Engine koji je zapravo unapređena verzija Darksiders enginea-a, takođe razvijenog od strane kompanije Relic Entertainment. Ovaj engine pruža veoma solidnu grafiku i dosta naprednih efekata koji dosta poboljšavaju samu igru i doprinose utisku realnosti.

 

 

Warhammer 40K: Space Marine je dostupan za Microsoft Windows, PlayStation 3 i Xbox 360 platformu.

Minimalna konfiguracija potrebna za Warhammer 40K:Space Marine:

  • Dual core procesor sa radnim taktom od 2.0 GHz
  • 2GB RAM memorije
  • Grafička kartica sa 256MB memorije i podrškom za Shader Model 3
  • 20GB praznog prostora na HDD-u

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167