NBA 2K13

nba_2k132K Sports se proslavio svojim serijalima sportskih igara od kojih je najviše uspeha imao NBA serijal poznat po sposobnosti da pruži pravi osećaj košarkaške utakmice i napetosti koja vlada na terenu.

Iako je NBA 2K12 bio veoma uspešna igra nedostataka je ipak bilo i u 2K Sports su smatrali da su dodatna unapređenja neophodna, možda ne tako uočljivo unapređenje jeste grafika, animacije su nadograđene i sastoje se iz više faza pa su tako tečnije i realističnije, unapređena je i veštačka inteligencija protivnika, što daje osećaj igre protiv živih protivnika, takođe svakom igraču su date jedinstvene prednosti i mane, pa se tako sastavljen tim sada odlikuje izbalansiranim odabirom igrača.

 

 

 

Pored unapređenja grafike i veštačke inteligencije unapređena je simulacija fizike kako bi se postiglo realističnije ponašanje lopte i igrača.

nba_2k13_1

Ono što većina sportskih igara teži da dočara jeste osećaj koji se stiče tokom posmatranja utakmica, sa druge strane u 2K Sports su hteli da postignu da korisnik ima osecaj da aktivno ucestvuje u igri a ne da je posmatra zbog toga su kontrole modifikovane pa su postale nešto složenije, ali ova složenost postaje u potpunosti opravdana nakon kratkog privikavanja i dosta doprinosi zanimljivosti igre jer pruža realističnij osećaj igre i daje Vam mogućnost da svaku odluku, bilo da je u pitanju šut ili dribling, veoma precizno sprovedete u delo, takođe uvedena je i mogućnost prebacivanja lopte iz jedne ruke u drugu, iako

Od standardnih modova NBA 2K13, kao i NBA 2K12, poseduje Association Mode, u kom predvodite čitave timove, i My Player mod u kom se stavlja akcenat na karijeru pojedinačnog igrača.

NBA 2K13 je najavljen za 5. oktobar i biće dostupan na Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable, Wii U, i Wii platformi.

nba_2k13_2

Neophodna konfiguracija za pokretanje NBA 2K13:

  • Procesor sa radnim taktom od 2.8GHz
  • 1GB RAM memorije
  • Grafička kartica sa 128MB memorije i podrškom za Shader Model 3.0

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167