Battlefield 3

battlefield3Battlefield 3 je nastavak poznate serije video igara razvijene od strane EA Digital Illusions Creative Entertainment razvojnog tima. Kao i kod njegovog prethodnika, Battlefield 2, priča BF3 je smeštena u moderno doba, ali za razliku od Battlefield-a 2 koji ne daje detaljne podatke o uzrocima sukoba, Battlefield 3 ima detaljnu glavnu priču koju je moguće ispratiti igranjem single-player kampanje.

 

 

 

 

U osnovi priča igre se svodi na zaveru skovanu od strane CIA agenta i trgovca nuklearnim oružjem i terorističke organizacije čiji je cilj da detonira nuklearne bombe u Parizu i Njujorku, dok je cilj glavnih junaka, koji sasvim slučajno saznaju za zaveru i ličnosti koje stoje iza nje, da ovo spreče.

Iako single-player kampanja na veoma zanimljiv način prati sudbinu dvojice vojnika koji pokušavaju da spreče zaveru globalnih razmera on nije razlog za popularnos igre, ono što Battlefield 3 čini popularnim jeste multiplayer igra koja daje mogućnost da čak do 64 igrača učestvuje u napetom vatrenom okršaju.

battlefield3-1

Mada je engine pretrpeo mnoge promene sam koncept video igre je ostao isti, glavni deo promena je grafičke, prirode što je dosta dobrinelo realističnosti igre i njenom izgledu, pored ovoga unapređena je i fizika igre tako da je sada moguće uništiti skoro svaki objekat koji je prisutan u igri.

battlefield3-2

battlefield3-3

Sistem klasa koji je bio prisutan u BF2 je ostao skoro neizmenjen, veoma je dobro izbalansiran i dosta doprinosi potrebi za timskim radom koji je jedini put do pobede u BF3.

Battlefield 3 je dostupan na: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3 i iOS platformi.

battlefield3-4

battlefield3-5

Minimalna konfiguracija potrebna za Battlefield 3:

  • Intel Core 2 Duo 2.4 GHz ili AMD Athlon X2 2.7 GHz procesor
  • 2GB RAM memorije
  • Grafička kartica sa 512MB memorije i podrškom za DirectX 10.1
  • 20GB prostora na HDD-u

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167