Assassin's Creed: Revelations

assassins-creed1Assassin's Creed: Revelations je još jedan nastavak Assassin's Creed serije igara, i poslednji koji će biti smešten u vreme renesanse i koji prati priču Ezio-a.
Glavni deo radnje je smešten u Konstantinopolju za vreme uspona Osmanskog carstva, 1511. godine, i govori o pokušaju Ezia da sazna pravu svrhu postojanja reda profesionalnih ubica i istinu koja stoji iza njegovog osnivača.

 

 

 

U osnovi igra je ostala nepromenjena, i dalje je u pitanju tipična šunjalica koja daje prednost tihom i neprimetnom uklanjanju protivnika u odnosu na bezobzirno ubijanje svega sto se kreće, jedina bitnija razlika u ovom nastavku je dodatak novog oružja pod nazivom hookblade koje daje mogućnost čak do 30% brže navigacije kroz ulice virtuelnog sveta, kao i mogućnost spravljanja čak do 150 varijacija bombi.

assassins-creed2

assassins-creed2

U igri je prisutna i mini igra, slična tower defense igrama, u kojoj je cilj da svoje sklonište odbranite postavljanjem barikada na put i pripadnika reda na krovove obližnjih zgrada kako bi uklonili talase templara koji pokušavaju da se probiju.

Još jedna zanimljiva stavka koja je dospela nazad u ovaj nastavak je i multiplayer podrška koja sada nudi još dva nova moda, Deathmatch i Capture the Flag mod.

Igra Assassin's Creed: Revelations je dostupna za Microsoft Windos, Xbox 360 i PlayStation 3 platformu.

Konfiguracija neophodna za ovu video igru:

  • Intel Core 2 Duo E4300 ili AMD Athlon 64 X2 4600+ procesor
  • 2GB RAM memorije
  • Grafička kartica sa najmanje 256MB grafičke memorije i podrškom za DirectX 9.0c
  • 12GB prostora na HDD-u

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167