Star Wars: The Old Republic

star-wars-the-old-republicStar Wars: The Old Republic je MMORPG igra zasnovana na Star Wars univerzumu razvijena od strane kompanije BioWare.

Priča igre je smeštena 300 godina nakon događaja koji su opisani u igri Star Wars: Knights of the Old Republic i 3500 godina pre događaja opisanih u seriji Star Wars filmova i govori o borbi između Galaktičke republike i Sit imperije stavljajući igrača u položaj da bira između dve zaraćene strane.

 

 

 

Iako su dve suprotstavljene strane osmišljene tako da jedna bude na strani dobra a druga na strani zla ovo ne znači da će i igrači biti identifikovani sa ovim moralnim opredeljenjem na osnovu frakcije kojoj odluče da se pridruže, njihova težnja ka dobru ili zlu biće njihova lična stvar a njihov uspeh ka toj težnji biće izražen na osnovu boje svetlosne sablje.

star-wars-the-old-republic1

Kako igrač igra veliku ulogu i ima značajan uticaj na dešavanja oko njega on mora odluke donositi pažljivo, jer u slučaju loše donetih odluka može doći do gubitka trenutnog zadatka ili čak gubitka potencijalnih npc saputnika.

Svaki od npc saputnika ima svoju priču i skup sposobnosti koje se mogu unaprediti izvršavanjem dodeljenih zadataka.

star-wars-the-old-republic2

Kao i u svakoj MMORPG igir i u ovoj postoji veliko broj rasa i klasa koje je moguće odabrati, svaka rasa i klasa ima svoje mane i prednosti i sopstveni svemirski brod koji može koristit za putovanja na druge planete.

Od klasa na strani Republike se mogu odabrati: smuggler, moguće podklase su gunslinger i scoundrel, trooper, podklase commando i vanguard, Jedi knight, podklase guardian i sentinel, Jedi consular, podklase sage i shadow.

star-wars-the-old-republic3

Dok je na strani republike moguće odabrati klase: bounty hunter, podklase powertech i mercenary, Imperial agent, podklase operative i sniper, Sith Warrior, podklase juggernaut i marauder, Sith Inquisitor, podklase sorcerer i assassin.

Video igra Star Wars: The Old Republic je dostupna za Microsoft Windows platformu.

 

 

Minimalna konfiguracija neophodna za ovu video igru:

  • Intel Core 2 Duo procesor sa radnim taktom od 2.0 GHz
  • 1.5GB RAM memorije
  • Grafička kartica sa najmanje 256MB grafičke memorije i podrškom za Shader Model 3.0

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Pretraga

Najnovije Igre

Tweet, +1, Like

Facebook Stranica

RSS Feed

Anketa

Za šta najviše koristite računar?

Posao - 14.4%
Internet - 61.1%
Multimediju - 4.2%
Video igre - 20.4%

Ukupno glasova: 167